Reglar

Vælg underkategori

I det store udvalg af reglar finder du både imprægneret reglar og høvlede reglarer. Du finder også spærtræ til tagkonstruktioner i forskellige størrelser. Vi har kort fortalt et rigtig godt udvalg af reglar, som både kan bruges ude og inde. Se udvalget her på siden, og find det produkt du skal bruge.

Foruden høvlede reglar og imprægneret reglar har vi et rigtig godt og stort udvalg af træ, herunder stolper, træbeklædning, trælister, træplader m.m. Alle trævarer forhandles til skarpe priser, så uanset hvilket projekt du skal i gang med, så har vi det rette udvalg. Vi er generelt en stor forhandler af byggematerialer, som forhandles til både til private og til fagfolk. Vi tilbyder udelukkende materialer fra førende producenter, og dermed af høj kvalitet. Du kan se vores mange mærker vi forhandler på bredsgaard-byg.dk. 

  
47x125mm reglar, hvl (45x120mm)

47x125mm reglar Anvendes til lette tag- og vægkonstruktioner hvor der...

DKK 50,85
47x150mm reglar, hvl (45x145mm)

47x150mm reglar Anvendes til lette tag- og vægkonstruktioner hvor der...

DKK 51,60
47x47mm Reglar. hvl. (45x45mm)

47x47mm reglar høvlede. (50x50mm) Anvendes til lette tag- og vægkonst...

DKK 22,50
47x75mm Reglar. hvl (45x70mm)

47x75mm reglar høvlede. Anvendes til lette tag- og vægkonstruktioner ...

DKK 27,60
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)

Trykimprægneret regler og høvlede regler

Du kan altid gøre dig store besparelser på byggematerialer og andet i vores webshop, da vi har løbende mange gode tilbud. Bliv inspireret af udvalget i webshoppen, eller besøg vores fysiske butik i Hvalpsund. I sidstnævnte står vores dygtige personale klar til at give dig kyndig rådgivning i forbindelse med dine køb i butikken. Du finder adresse samt åbningstider på vores webside under ”kontakt”.

Hold dig opdateret omkring nye produkter, samt gode tilbud på vor mange kvalitetsprodukter m.m. ved at følge os på Facebook, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at oprette en gratis konto på bredsgaard-byg.dk. Ved at oprette en konto kan du samtidig lave en ønskeliste og se din ordrehistorik og meget andet.

Har du spørgsmål til din ordre, eller til vores produkter? Så er du meget velkommen til at kontakte os via kontakt-formularen på vores webside. Vi besvarer dine spørgsmål hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.