Lægter

Vælg underkategori

Lægterne har flere formål, så skal du bruge en trykimprægneret lægte til udendørs trækonstruktion eller opsætte en indendørs skillevæg, så har vi det du skal bruge. De store T1 taglægter fås både som trykimprægneret og som naturlig trælægter. Vores lægter forhandles naturligvis i forskellige mål og til konkurrencedygtige priser. Du kan på den måde altid gøre dig en god handel på lægter hos bredsgaardbyg.dk.

Lægter og taglægter

Leder du efter andre byggematerialer? Så har vi et stort udvalg af f.eks. dampspærre, døre og vinduer, isolering, skruer og søm, maling og meget andet. Vi har kort fortalt alt, hvad du skal bruge i forbindelse med dit bygge- eller renoveringsprojekt. Foruden vores webshop, så har vi også en fysisk butik i Hvalpsund. Her er du velkommen til at komme forbi og se vores store sortiment af byggematerialer. Vi rådgiver og vejleder dig gerne i forbindelse med dine køb i butikken. Vores dygtige medarbejdere står klar til at give dig en kyndig betjening. Vores adresse og åbningstider finder du på vores webside.

Som kunde kan du oprette en konto på vores webside. På den måde kan du se din ordrestatus, samt se din ordrehistorik, oprette en ønskeseddel m.m.. Det er ganske gratis at oprette en konto, og herved får du samtidig tilsendt vores nyhedsbrev direkte til din indbakke. På den måde kan du blive opdateret omkring nye produkter, gode tilbud i webshoppen m.m.

Husk, at du kan handle trælægter og andre produkter i webshoppen døgnet rundt – vi holder altid åbent. Når du handler online sørger vi hurtig levering af dine produkter, således kan du hurtigt komme i gang med dit bygge- eller renoveringsprojekt. Nemmere kan det ikke være at handle byggematerialer online. Har du spørgsmål til din konto eller til vores produkter, så er du velkommen til at kontakte os på telefon: 20 49 12 32