Handelsbetingelser

Handels- og leveringsbetingelser for forbrugerkøb

BEMÆRK at du modtager en automatisk genereret ordrebekræftelse.

Såfremt vi ikke kan imødekomme din ordre, hører du fra os inden for 24 timer.

Betaling

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

Dankort, Visa, MasterCard, Maestro, JCB og e-dankort, Viabill.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse hver den 20. i måneden. 

Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. For fuldstændig information om ViaBills vilkår og betingelser for køb, klik her: www.ViaBill.com/kredit.

ViaBill gennemgår og vurderer oplysningerne angivet af forbrugeren, og ved berettigede anledninger udveksler ViaBill oplysningerne med andre kreditoplysningsbureauer (kreditcheck). Hvis resultatet af kreditchecket ikke er tilfredsstillende, kan ViaBill nægte kunden at benytte denne betalingsform og henvise til andre betalingsformer. ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med databeskyttelsesloven (persondataloven) og videregives ikke til tredjemand med henblik på marketingsformål. For yderligere information om ViaBill besøg www.ViaBill.com. Her kan du også læse mere om ViaBills beskyttelse af personoplysninger

Bestilling

Hos bredsgaard-byg.dk kan du bestille varer via vores webshop. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på vores website, er du velkommen til at kontakte os på mail@bredsgaard-byg.dk

Når du handler med Bredsgaard-byg.dk indgås alle aftaler på dansk. Det er mulighed for at se tidligere ordrer ved login på "Mit login".

Sikkerhed

Ved køb hos bredsgaard-byg.dk er det muligt at betale med elektroniske betalingsmidler, det vil sige Netbank eller Dankort. Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Bredsgaard-byg.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Bredsgaard-byg.dk 

Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Der pålægges ikke kortgebyr når du handler hos Bredsgaard-byg.dk

Persondatapolitik

Der benyttes ikke cookies. Den dataansvarlige for opbevaring af dine data er Bredsgaard-byg.dk.

Logstatistik

Logstatistik bruges på www.bredsgaard-byg.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På www.bredsgaard-byg.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

* navn

* adresse

* telefonnummer

* email-adresse

Personoplysningerne registreres hos Bredsgaard-byg.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Administrationen og support

Supplerende oplysninger om data sikkerhed og krypteringer: Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Bredsgaard-byg.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Bredsgaard-byg.dk via e-mail: mail@bredsgaard-byg.dk.

Levering

Levering til fastlandet og brofaste adresser i Danmark. Levering og fragtpris til ikke brofaste forbindelser aftales direkte med bredsgaard-byg.dk, inden ordren endeligt bekræftes af bredsgaard-byg.dk.

Levering sker oftest om natten eller i de tidlige morgentimer, men dog også i dagtimerne. 

Bredsgaard-byg.dk leverer fra mandag til fredag med vognmand eller fragtbil til kørefast vej og varerne aflæsses ved vognside. 

Bredsgaard-byg.dk forsøger at opfylde eventuelle ønsker om specifikke aflæsningssteder, men som udgangspunkt er det chaufføren der afgør hvad der er muligt.

Du vil altid modtage en mail med leveringsdag inden for en arbejdsdag efter du har afgivet din ordre.

Såfremt du ønsker dine varer leveret på en bestemt dag, skriv venligst dette i kommentarfeltet.

Vi kan desværre ikke efterkomme levering til et bestemt tidspunkt på dagen. 

Levering til kolonihavehuse sker på eventuel fælles P-plads eller dertil, hvor chaufføren skønner det er muligt.

Leveringstid: 1-2 dage (der kan dog i enkelte tilfælde forekomme en længere leveringstid).

Nå du bestiller, godkender og accepterer ordre hos Bredsgaard-byg.dk, siger du samtidig JA til at vi må stille din ordre uden kvittering.

Er det Bredsgaard-byg.dk underleverandører der er årsag til fejl og mangler, påtager Bredsgaard-byg.dk sig det fulde ansvar og sørger for at få efterleveret, leveret eller ombyttet varerne.

Fragt

Fragten udgør pr. ordre med varer i hele Danmark inkl. brofaste øer.

Der må påregnes ekstra fragtomkostninger til leveringer på Bornholm.

Træpiller og briketter; kr. 1-3999,- : Kr. 199,-
Flagstang og div. tilbehør; kr. 1-3999,- : kr. 199,-
Andre varer; Kr. 1 - 2999 : kr. 499,- og fra kr. 3000-5999 kr. 299,-

Ved køb over kr. 6000,- er fragten gratis.

SPECIAL FRAGT* Kr. 1-5000,- Kr. 595,-
* Gælder for armeringsjern og armeringsnet

Fortrydelsesret/returret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail@bredsgaard-byg.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: Specialfremstillet varer produceret ud fra kundens specifikke ønsker eller mål.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 

Bredsgaard Byg & Montage ApS
Tingvej 33
9640 Farsø

 Du kan også fysisk fremmøde på vores adresse og der returnere varen og fortryde købet. OBS: Der ydes ikke fortrydelsesret på tonede produkter(maling) og skaffevarer.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Returfragt

Visse varer kan i kraft af deres størrelse ikke returneres med normal post. Du kan via Danske Fragtmænd se, hvad fragten vil koste.

Varer som er solgt i anbrud og varer som er solgt i specialmål vil ikke kunne tages retur.

Reklamationsret

Dine varer købt hos bredsgaard-byg.dk, er omfattet af dansk købelov og mangelsreglerne, og der ydes dermed 24 måneders reklamationsret. For byggematerialer gælder der en 3-årige reklamationsfrist. Fristen regnes fra leveringsdatoen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Vi anbefaler at Køber skal straks ved modtagelsen, og inden varerne tages i brug eller bearbejdes, gennemgå de leverede varer for at sikre sig, at disse er fejlfri og at der ikke mangler noget. Har du fået defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du at reklamere over en vare, vil det fremme sagsbehandlingen, at du benytter mail@bredsgaard-byg.dk. Du skal reklamere inden for rimelig tid. Reklamation inden for 2 måneder fra opdagelse af fejlen, vil være rettidigt. Varen må ikke tages i brug før en evt. reklamation er færdigbehandlet. Varerne skal opbevares tørt og sikkert. Eventuelle krav på afhjælpning eller omlevering bortfalder, såfremt fejlen/manglen ved leverancen er forårsaget af, at varerne ikke har været opbevaret eller anvendt korrekt og sædvanligt og i overensstemmelse med Bredsgaard-byg.dk´s anvisninger. Bredsgaard-byg.dk har intet ansvar for skader forårsaget af forkert og uhensigtsmæssig brug af leverede varer.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes efter forudgående aftale til anvist returadresse. 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. For at lette ekspeditionen benyt venligst mail@bredsgaard-byg.dk

Varen skal returneres i producentens originalemballage og pakkes forsvarligt ind.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 

Paller/pallerammer 

Nogle varer leveres på en palle, som automatisk vil blive lagt på som vare under dit køb.

Såfremt systemet beregner for mange paller vil de overskydende antal blive krediteret til din konto. Send os venligst en mail med, hvor mange paller der er leveret.

Ved større antal paller (ca. 10) vil vi gerne tillade os at afhente pallerne.

Nogle varer bliver leveret på paller med pallerammer, som har en værdi af kr. 125,- disse pallerammer vil blive afhentet igen ved nærmere aftale og bedes ligges hvor ordren er blevet leveret.

Såfremt pallerammerne ikke forefindes til afhentning som aftalt, vil pallerammen blive efterfaktureret til ovenstående beløb.

Paller leveret fra Bredsgaard-byg.dk er IKKE returnerebare.

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse:

Bredsgaard-byg.dk
Tingvej 33
9640 Farsø
Mail: mail@bredsgaard-byg.dk
CVR: 29 22 29 59

Bredsgaard Byg & Montage ApS

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til mail@bredsgaard-byg.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 22 02 2016

(http://www.bredsgaard-byg.dk/handelsbetingelser)

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Bredsgaard Byg & Montage ApS
Tingvej 33
9640 Farsø
E-mail: mail@bredsgaard-byg.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

____________________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)