Troldtekt

Vælg underkategori

Troldtekt består af naturprodukterne træ og cement. Via kombinationen af træ og cement sikrer det en perfekt akustik og rigtige gode lydabsorberende egenskaber. Desuden har troldtekt en effektiv brandsikring. Akustikpladerne har en god styrke og tåler fugt og er dokumenteret bæredygtig.

Troldtekt

Når du bruger troldtekt har du også mulighed for at integrere og skjule forskellige løsninger som højtallere og ventilation. Der findes desuden specialdesginet løsninger som lys, dekoration så panelerne får en individuel udsmykning og andet tilbehør.

  
Troldtekt akustikplade 25x600x1200m...

Originale Troldtekt® Akustikplade 25*600*1200mm hvidmalet ultrafin...

DKK 117,50
Troldtekt akustikplade 25x600x1200m...

Troldtekt akustikplade 25x600x1200mm Ekstreme fin k5 HVIDMALET Origin...

DKK 119,95
Troldtekt akustikplader Agro 25x600...

Originale Troldtekt® akustikplader Agro 25*600*2400mm lys fin K11 ...

DKK 129,50
Troldtekt HVID reparations spraymal...

Troldtekt HVID reparations spraymaling 330ml

DKK 139,95
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)

Belysning

Der findes et flot udvalg af specieltdesignet indbygningsarmaturer. Belysningen er nemt at montere og består af specielt tilskårne akustikplader og indbygningsarmaturer. Der følger desuden alle nødvendige monteringsbeslag, mm, med.  

Læs mere her: Troldtekt belysning

Højtalere

Der er mulighed for at integrere højtalere på bagsiden af Troldtekt akustikplade. Højtaleren består af et NXT panel, som er en helt flad højtaler og som har en lydspredning på mere end 170 grader, så lyden fordeles jævnt i lokalet.

Læs mere om mulighederne her: Troldtekt højtalere

Dekoration

Det er muligt at for overført et hvilket som helst print såsom grafik, logoer, kunstværker eller billede via avanceret printteknologi. Det er desuden muligt at for fræset tredimensionel bearbejdning i pladerne, både grafik og logo'er.  

Læs mere på Troldtekt.dk her: Troldtekt dekoration

 

Troldtekt plader til dit næste projekt.

Troldtekt er et kendt materiale, der benyttes i mange sportshaller og andre store, offentlige rum. Her sidder pladerne i lofterne, og enkelte gange på væggene. Mange sportshaller er bygget af betonmoduler. Beton er, i sig selv, ikke god til at absorbere lyde - tværtimod, beton kaster ofte lyden tilbage i rummet. Troldtektplader fanger lyden i stedet for at kaste dem tilbage. Det giver et mere roligt miljø, og mindsker larmen.

Pladerne er sådan set træbetonplader. Så betonen er i dem, men træet og overfalden er med til at give dem den opfangende effekt. I mange ældre hjem har dette ikke været et problem, da rummene har været små og ofte pålagt med gulvtæpper. Men med tiden er store og åbne rum flyttet ind i de danske boliger - og det samme er den rungende akustik. Med troltektplader kan du mindske denne rungen, og dermed forbedre akustikken.

Disse troltekt plader fungerer ved, at de opsuger lyden. Det vil sige den lyd som ellers vil blive kastet tilbage i rummet bliver stoppet. Det behøver ikke være en hverken dyr eller mindre køn løsning. Bredsgaard-byg forhandler billige troldtekt plader, og designet er i dag, så de kan passes ind i de fleste hjem.

Kig rundt her på siden og find dine favoritter. Troltekt kan fås i den naturlige farve, grå, eller som hvidmalet. Der er også forskellige modeller - nogen gjort mere fine end andre. De fine passer godt til hjemmet, mens de mere rustikke ofte benyttes i garagen og værkstedet. Valget er op til dig!

Her kan du også finde materialer til opsætning og andet udstyr.
Troldtekt skruer og tilbehør 

 

Kontakt eller spørgsmål

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til kundesupport på Tlf.: 20 49 12 32

Mandag-fredag kl. 7-17

Weekend kl. 10-14