Tagplader

Her finder du tagplader i mange forskellige farver og varianter. Du finder bl.a. glasklar ovenlysplade og tagplader i eternit fra Cembrit, som er en af de største producenter af eternitplader i Danmark. Levetiden for Cembrit tagplader er i gennemsnit 15 år, alt efter taghældningen. Desuden finder du ubehandlet B5 bølgeplade i fibercement, Cembrit bølgeplade B6 HJ-HU i mørkegrå, og ligeledes B6s tagplader i sortgrå udarbejdet i fibercement. Bliv inspireret af vores store udvalg her på siden.

Desuden forhandler vi et stort udvalg af byggematerialer, bl.a. cement og mørtel, armeringsstål, gipsplader, isolering, tage døre og vinduer, samt meget andet. Du kan altså både som erhvervskunde og som privatkunde finde alt inden for byggematerialer på bredsgaard-byg.dk.

Vi kører ofte kampagnepriser på Aalborg basis cement, du kan derfor gøre dig en rigtig god handel ved, at købe dette produkt i vores webshop. Denne cementtype bruges som bindemiddel i alle former for pudse- og betonarbejde. Se vores mange andre gode tilbud på udvalgte produkter i webshoppen.  

  
B6 ovenlysplade trædefast Plastmo

B6 ovenlysplade trædefast Plastmo Anvendes til ovenlys i garager, lof...

DKK 104,95
B6s Bølgeplade Cembrit Mørkegrå Ube...

Cembrit bølgeplade B6s hj-hu, grå Tagplade 1090 x 1180 mm Med str...

DKK 86,50
B6s tagplader Cembrit Sortblå Træde...

Bølgeplade i fibercement, der anvendes til tage på især parcelhuse, la...

DKK 105,00
B7 Bølgeplade Cembrit Sortblå

Overfladebehandlet bølgeplade i fibercement, der anvendes til tage på ...

DKK 68,50
B9s Bølgeplade Cembrit Mørkegrå Ube...

Bølgeplade i fibercement, der anvendes til tage på landejendomme og in...

DKK 89,50
B9s MAX Cembrit Mørkegrå Ubehandlet...

B9s MAX Cembrit Mørkegrå 1167x1180mm Cembrit Bølgeplader B6-S er træ...

DKK 79,95
B9 ovenlysplade trædefast Sunlux

B9 ovenlysplade trædefast Sunlux Anvendes til ovenlys i garager, loft...

DKK 139,95
B5 Bølgeplade Cembrit Grå

Ubehandlet B5 bølgeplade i fibercement. Anvendes til tage på især lan...

DKK 150,00
B9s MAX ovenlysplade trædefast Sunl...

B9s MAX ovenlysplade trædefast Sunlux Anvendes til ovenlys i garager,...

DKK 149,95
Viser 1 til 9 af 9 (1 sider)

Cembrit eternitplader og Sunlux ovenlysplader

Som privat- og erhvervskunde kan du gratis oprette en konto på bredsgaard-byg.dk. Ved at gøre dette, kan du bl.a. oprette en ønske seddel, se din ordrestatus, samt se din ordrehistorik. Samtidig får du automatisk tilsendt vores nyhedsbrev, således at du kan holde dig ajour med kampagnetilbud og nye produkter i webshoppen.

Bredsgaard-Byg har gjort det nemt for dig, når du handler B6 tagplader og andet i webshoppen, vi holder nemlig åbent 24/7, dvs. du kan handle byggematerialer, præcis når det passer dig. Vi sørger ligeledes for hurtig levering af dine varer, dvs. 1-2 dage, dog kan der i få tilfælde forekomme længere leveringstid. Således er det altså nemt og billigt, at handle kvalitets- byggematerialer hos Bredsgaard-Byg. Har du spørgsmål til din ordre eller til vores produkter, så er du velkommen til at kontakte kundeservice på telefon: 20491232.