Vådrumsgips

Det er vigtigt, at bruge vådrumsgips, når du monterer en gipsplade i et vådrum, som for eksempel et badeværelse. Vådrumsgips kan nemlig tåle det fugtige klima, der findes på et badeværelse, toilet mm. Vådrumsplader har en tættere konstruktion og er silikoneimprægnerede, hvilket gør, at de ikke er modtagelige over for fugt.

Det er vigtigt, at du bruger gips til vådrum i hele rummet, og ikke kun i eksempelvis i brusenichen eller ved håndvasken. Fugten findes nemlig i luften, og almindelige giftplader er modtagelige over for fugt. Derudover er det en god ide, at være opmærksom på, at vådsrumspladerne skal monteres i 2 lag.

Vi forhandler Knauf Danogips vådrumsgipsplader, således dit vådrum bliver fri for fugt. 

Knauf Danogips vådrumsgipsplader

Med Knauf Danogips vådrumsgipsplader er du sikker på kvalitet. Når du vælger Knauf danogips vådrumsgipsplader, får du plader, der er brandsikre, fugtbestandige, slagfaste og lydisolerede. Du får altså gode og holdbare plader, når du køber dit vådrumsgips hos os. Vi sælger desuden gips, fibergipsplader og tilbehør til monteringen af disse og meget mere.

Du kan derfor købe alle dine byggematerialer hos Bredsgaard-byg.dk
Vi sørger altid for, at have de rigtige kvalitetsmaterialer i til gode priser, således du kan få realiseret dine byggedrømme.